NovostiRS/BiH

Govedarica: Otkazujemo skup 5. oktobra u Banjaluci

0

Kandidat Saveza za Pobjedu /SzP/ za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je večeras u Prijedoru da će ova koalicija otkazati predizborni skup u Banjaluci najavljen za petak, 5. oktobar.

On je naveo da je odluka donesena jer je ocijenjeno da bi skup bio rizičan i da će više o tome biti riječi na sutrašnjoj konferenciji za novinare ove koalicije.

Govedarica je uoči predizbornog skupa SzP-a u Prijedoru rekao novinarima da je siguran da će izbori u nedjelju, 7. oktobra, biti mirni i dostojanstveni.

Kandidat SzP-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić rekao je večeras da je kampanja ove koalicije protekla sa mnogo optimizma i energije i da narod hoće promjene.

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je da da će ova koalicija od 8. oktobra krenuti sa velikom obnovom Republike Srpske – i ekonomskom i demokratskom.

Nosilac liste SDS-a za poslanika u Narodnoj skupštini Srpske iz Izborne jedinice jedan Milan Tubin rekao je da je večerašnji veličanstveni skup pokazao da se grad Prijedor probudio i da dolazi novo vrijeme.

Na tribini su govorili i predsjednik NDP-a Dragan Čavić i član Glavnog odbora SDS-a Dragan Mektić, te kandidati stranaka koje čine SzP za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice jedan.

Zvijezda “Boljeg života” oduševila fanove vitkim tijelom i odličnom kondicijom

Previous article

SLAVLJE U EVROKUPU Zvezda u finišu slomila Ulm

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti