MagazinSvijet poznatih

Govedarica istovario sijeno, pa pravac kod Vučića

0

Između „vrućih“ sednica Narodne skupštine RS, predsjednik SDS-a Vukota Govedarica pokazuje da nije zaboravio da radi teške, seoske poslove, u narodu poznatije kao „težačke“.

Na svom imanju u okolini Gacka Govedarica ovih dana kosi i sakuplja sijeno za stoku. Takav potez malo ko bi očekivao od političara u BiH, ali je Govedarica poznat kao „čovjek iz naroda“ koji se ne stidi svog sela i koji se isto ponaša i nakon što je postao lider najveće opozicione stranke u RS.

Foto: Twitter/Aleksandra Pandurević

Fotografiju na kojoj se vidi Govedarica, kako s traktora, popularnog „fergusona“ istovara sijeno, objavila je na Tviteru njegova partijska kolegica Aleksandra Pandurević, uz komentar da je u toku moba kod Vukote, a da se sijeno brzo suši „jer je do Gacka stigao Radojičićev kiseonik“.

Riječ je o packi na račun gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića koji je prije nekoliko dana objavio grafikone kojima podsjeća šta je uradio u dosadašnjem mandatu. U jednom od njih se kaže da je „10.200 stabala u Banjaluci proizvelo 810.400 kilograma kiseonika“.

Na tvit Pandurevićeve i pominjanje kiseonika, nadovezao se i Govedarica koji je napisao: „Valjda ga neće fakturisati“.

Inače, lider SDS je danas radno odijelo zamenio paradnim, jer predvodi delegaciju SDS-a na inauguraciji predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u Beogradu.

(EuroBlic)

Banjalučanka pronašla 20.000 evra u koverti

Previous article

PRNJAVOR: Požar na niskom rastinju u Donjoj Ilovi /FOTO/

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin