Govedarica bliži liderskoj fotelji: Predložen za mjesto šefa SDS

Glavni odbor SDS jednoglasno je danas podržao prijedlog Predsjedništva te stranke da Vukota Govedarica bude izabran za novog predsjednika SDS.

vukota

O ovom prijedlogu izjasniće se Skupština SDS koja će se, prenosi EuroBlic, održati u nedjelju 23. oktobra u Banjaluci.

U Doboju je 8. oktobra prekinuta sjednica Glavnog odbora SDS i nije postignut konsenzus ko će biti novi predsjednik te stranke nakon što je Mladen Bosić podneo ostavku.

Bosić je za svoje nasljednike predložio Vukotu Govedaricu, Milana Miličevića i Radu Savića jer želi mlađe kadrove na čelu stranke.

Međutim, zasjedanje je prekinuto jer nije bilo konsenzusa, a veliki broj članova Glavnog odbora SDS podržao je Govedaricu.

euroblic

Ad

You might also like

Comment

  • duran

    Oktobar 16, 2016

    Nemam nista protiv gospodina Govedarice. No ipak mi se cini da je neko odlucan o totalnom unistenju SDSa.Naime meni kao obicnom smrtniku gospodin Govedarica se doima kao dobar galamdzija i nista drugo a upravo su gubitnici na ovim izborima bili ljudi njegovog tipa, znzci galamdzije. Mislim da narod ipak nije toliko slijep da mu se galamom ,halabukom,lazima moze izmamiti povjerenje.Narod jos uvijek ima povjerenje u SDS ali ne i u pojedince koji su se obreli,ko zna iz kojih razloga , u njemu.Kako drugacije objasniti da kandidat za nacelnika iz SDSa bude porazen ubjedljivo od kandidata iz SSNSDa a kandidati za odbornike iz ove dvije stranke su skoro na vagi.Nemogu da vjerujem da to u SDSu niko ne primjecuje,no pitanje je ima li iko snage da istini pogleda u oci i javno kaze u cemu je problem. Ili je nesto drugo u pitanju.

    Replay

Komentariši