Gorica Dodik vlasnik ekskluzivnog restorana u centru Banjaluke FOTO

Vlasnik novootvorenog eksluzivnog restorana „Agape“ u Robnoj kući Boska u Banjaluci je jedna od tri firme Gorice Dodik, kćerke predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, piše portal Capital.ba.

Gorici Dodik ovo je poslednja firma koju je osnovala samostalno, za razliku od prethodne dvije koje je imala sa bratom Igorom „Global Liberty“, odnosno sa Ninom Škrbić kćerkom bivšeg ministra zdravlja RS Ranka Škrbić koja se bavila trgovinom farmaceutskim proizvodima „Green Line“.

agape 5

Vlasnik restorana „Agape“ je samostalni preduzetnik „Agape Gorica Dodik“ SP Banjaluka, koja je registrovana na istoj adresi gdje se nalazi i RK Boska, Trg Krajine broj 2.

SP „Agape Gorica Dodik“ ima jedan račun u banci otvoren 13. decembra ove godine, nekoliko dana prije zvaničnog otvaranja restorana.

agape racuni

Najavljeno je da će se restoranu služiti luksuzna jela, između ostalih suši, kao i specijalni deserti. S druge strane, naziv „Agape“ predstavlja “stari običaj u ranom hrišćanstvu, odnosno trpezu za kojom nije bilo razlike između sirotinje i bogataša, gospodara i robova…”agape 3

Pomoć u promociji novog restorana, pružio je i predsjednik RS koji je juče, nakon pres konferencije na kojoj je najavljeno gostovanje „Bijelog dugmeta“ u Banjaluci, u restoranu ručao sa frontmenom „Bijelog dugmeta“ Goranom Bregovićem.

Foto: Fejsbuk

captal.ba