MagazinSvijet poznatih

Glumac bolesnu suprugu prevario sa najvećom suparnicom

0

Dok se svi pitaju šta će se dogoditi sa Anđelinom Džoli, koja je zbog anoreksije spala na 36 kilograma, kao bomba odjeknula je vijest da je Bred Pit navodno prevario suprugu sa francuskom glumicom Marion Kotiljar.

andjelina

Kako se priča, Anđelina je poludila od ljubomore jer Bred provodi previše vremena sa glumicom sa kojom snima film “Five Seconds of Silence”.

I Bredu su dosadila njena prigovaranja i odbijanje da se liječi od anoreksije, a prema pisanju američkih tabloida, razvod je sasvim realna opcija.

Da sve bude još bizarnije, sve je počelo od Anđelininog straha da bi i njoj moglo da se dogodi ono što je uradila Dženifer Aniston.
Naime, dok je Pit još uvijek bio u braku sa Dženifer, Anđelina ga je zavela na snimanju filma “Gospodin i ospođa Smit”.
Priča se i kako je Marionj tip glumice kojoj Džolijeva zavidi.

– Kotiljar je baš tip evropske glumice kakva bi Anđelina želela da bude i Marion dobija uloge kakve je Džolijeva oduvijek htjela da odigra. A tu je i činjenica da je Kotiljar osvojila “Oskara” za najbolju glumicu, o čemu Anđelina sanja godinama – navodi izvor blizak slavnoj glumici.

Sa druge strane, Bredu je svega preko glave. Glumac ne može više da se nosi sa Anđelininim promjenama raspoloženja i odbijanjem da se liječi iako joj je zdravstveno stanje sve gore. Ono što Bredu smeta jeste i njena opsednutost da sve kontroliše u njihovom odnosu.

blic

Drama u Mančesteru: Evakuisan Old Traford, utakmica otkazana

Previous article

Dječak zario nož u leđa muškarcu jer mu je “gledao” rođaku

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin