MagazinSvijet poznatih

Gdje je Severinin partner iz “filma” ?

0

Najpoznatiji kućni video na prostoru Balkana sa jednim od najbogatijih Hercegovaca do sada video je veliki broj ljudi, a glavni akteri postali su zvezde.

Milan Lučić je 2004 godine bio u vezi sa Severinom Vučković, a njihov kućni video isplivao je u javnost. Severinina karijera je nakon toga krenula uzlaznom putanjom, dok je Milan u zemlju propao!

Prije desetak godina Milan Lučić bio je jedan do najbogatijih Hercegovaca, a vrijednost njegove imovine procenjivala se na više od 600 miliona hrvatskih kuna. Skoro da nije bilo biznisa u koji Milan nije bio uključen: nafta, osiguranje, maloprodaja, bankarstvo, nekretnine…

Međutim, u međuvremenu se njegov život okrenuo naglavačke! Lučić se inače rijetko kada pojavljivao u javnosti, a gotovo da ga nije ni bilo posljednjih godina otkako mu poslovi idu sve lošije.

Milan danas nije bogat kao nekada. Njegovo bogatstvo se prepolovilo, a austrijsko tužilaštvo je prošle godine protiv njega podiglo optužnicu u slučaju Hilltop.

Teško je i pobrojati sve Lučićeve projekte u Hrvatskoj, a većinu njih prate brojne kontroverze i uglavnom su završili neslavno.

Sudbinu Lučićevih hrvatskih firmi djele i njegove hercegovačke kompanije, a kako nema novca da podmiri višemilionske dugove prema državi, porezna uprava FBiH polako rasprodaje njegovu imovinu.

alo.rs

Karić sletio u Beograd i poručio da neće u politiku

Previous article

Kik-boks šampion iz Banjaluke: Srpska zastava ne znači da nekoga mrzim

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin