FudbalSport

Fuzija nije opcija

0

Fuzija sa FK Krupa nikad nije ni bila, niti će biti opcija dok god Fudbalskim klubom Borac upravlja aktuelno rukovodstvo, stoji između ostalog u saopštenju kluba iz Platonove ulice kao odgovor na spekulacije o fuzionisanju dva kluba.

20160522190520_370712

Proteklih dana u javnosti su se provlačile informacije o fuziji Borca, koji će sada igrati Prvu ligu Republike Srpske, i Krupe, koja je izborila plasman u BHT Premijer ligu prvi put u istoriji. “Želimo da obavijestimo cjelokupnu sportsku javnost Banjaluke, Republike Srpske i BiH da spomenuta fuzija nikad nije ni bila, niti će biti opcija. U 90 godina bogatoj istoriji kluba bilo je mnogo uspona i padova, te ispravnih i loših odluka uprava.

Pred aktuelnim rukovodstvom se nalazi mnogo izazova, ali se nećemo baviti prošlošću, već samo budućnošću, a energiju nećemo trošiti uzalud ni na koga, niti na Savez, niti na bilo koji klub u Republici Srpskoj”, kaže se u saopštenju čelnika Borca i dodaje: U narednoj takmičarskoj sezoni RS će imati samo dva predstavnika u Premijer ligi – Radnik iz Bijeljine i Krupu iz Krupe na Vrbasu. Fudbalski klub Borac ovim klubovima želi sve najbolje i poručuje im da im naredne godine dolazi u pomoć”.

Kako bi izborili ekspresan povratak u bh. elitu čelnici kluba su već povukli prve korake i za trenera imenovali Zorana Dragišića, dosadašnjeg pomoćnika Borčeta Sredojevića, koji je prošle sezone bio peti šef stručnog štaba Banjalučana. Čelnici se spremaju i za angažovanje pojačanja, a među prvima koji bi trebalo da dođu na Gradski stadion je Asmir Avdukić, golman Radnika.

nezavisne

Britanska ministarka: Manje smo bezbjedni ako u EU uđe Srbija

Previous article

SAD kupile najveći i najskuplji razarač na svijetu

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Fudbal