Fudbaler odglumio “za Oskara” VIDEO

od prnjavorski 0

fudbaler-glumi

Treba se zapitati zašto je Paskual uopšte glumio pad, jer je bio bliže lopti, a riskirao je da napadač Seltika uzme loptu i zabije gol za pobjedu…

I dok se još čeka na nastavak UEFA-inih evropskih seniorskih klupskih takmičenja, juče su odigrane prve utakmice 1/16 finala UEFA-ine lige mladih. Najzanimljivije je bilo na utakmici Seltika i Valensije gdje su gledaoci mogli vidjeti definitivno najbolje/najgore simuliranje ove godine.

Naime, pri rezultatu 1-1 i u petoj od šest minuta sudačke nadoknade napadač Seltika krenuo je prema jednoj lopti koju je ograđivao branič Valensije David Paskual. No, Paskual je u jednom trenutku pao kao pokošen iako uopšte nije bilo kontakta s napadačem Seltika.

Ali, teatralan pad je uspio, jer je sudija svirao prekršaj, uz brojno negodovanje igrača i navijača Seltika. Da stvar bude gora, Valensija je na kraju slavila na penale, i to nakon sedme serije te se plasirala u osminu finala.

 nezavisne

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>