FudbalSport

FK Borac pravi donatorsko veče: Cilj 400.000 KM

0

Fudbalski klub Borac 17. juna će na Gradskom stadionu održati donatorsko veče na koje će pozvati brojne privrednike iz Banjaluke, a čelnici ističu da je cilj skupljanje 400.000 KM. Banjalučani će se naredne sezone takmičiti u Prvoj ligi Republike Srpske i nadaju se da će u borbi za ekspresan povratak u BHT Premijer ligu imati podršku privrednika iz Grada na Vrbasu.

borac1

U cilju toga 17. juna će u šatoru na stadionu biti organizovano donatorsko veče na koje će biti pozvano 350 zvanica. “Veče ogranizujemo u sklopu proslave 90 godina kluba i želimo da svima predstavimo koncept ‘sve jači i jači Borac’.

Cilj je da prikupimo 400.000 KM kako bi se olakšao rad kluba u budućnosti. Novac bi bio utrošen na modernizaciju stadiona, rješavanje nekih dugova iz prošlosti kao i pravljenje budžeta za narednu sezonu”, rekao je Dejan Kusturić, predsjednik kluba i dodao da su dolazak već potvrdili brojni privrednici.

Kusturić je istakao da očekuje podršku i određenih političkih struktura, ali da klub mora da ostane apolitičan i da je primarni cilj saradnja sa privrednicima.

nezavisne

Zoran Tegeltija saslušan zbog Pavlović banke VIDEO/FOTO

Previous article

Banjalučani se oprostili od Valtera

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Fudbal