„Evropa“ – Najmoderniji salon u gradu: Luksuz za 400 gostiju

Sa kapacitetom od 400 mjesta, luksuzni svadbeni salon „Evropa“ u samom centru našeg grada napravljen je po najnovijim ugostiteljskim standardima. Komforan i luksuzan ambijent, omogućuje mladencima i gostima da u potpunosti uživaju u najsrećnijem danu.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u organizaciji svadbenih i drugihsvečanosti, uz predivnu atmosferu sa šarmantnim ambijentom i profesionalnim osobljem Vaš najsretniji dan u životu napraviće da zaista bude – Najsretniji!

U našim menijima nudimo Vam modernu ali i tradicionalnu kuhinju, širok izbor pića, pri čemu nastojimo uvijek vaše želje objediniti sa našim mogućnostima na obostrano zadovoljstvo.

Kako naglašavaju iz „Evrope“ – „Mi polazimo od filozofije da je strast za hranom i vrhunskim ugođajem osnova svake svečanosti. S toga naš kulinarski tim nastoji nadmašiti sva očekivanja klijenata u okusima i umjetničkoj prezentaciji. Naš cilj je pružiti Vam, ne samo gurmanski doživljaj, nego da cjelokupna svečanost bude ogledalo Vašeg dobrog okusa.

PRATIMO TREND, ČUVAMO TRADICIJU – Vaša „EVROPA“