Evo koliko žene zaista mogu da izdrže bez akcije u krevetu

od prnjavorski 0

Nećete vjerovati koliko neke dame, koje su se ostvarile kao majke, mogu da izdrže bez akcije u krevetu…

Istraživanje portala “Family Circle” o seksu, u kojem je učestvovalo 553 mame različitih godišta, došlo je do potpuno nevjerovatnih i šokantnih rezultata.

Pokazalo se da 32 odsto majki, koje imaju stalnog partnera i barem jedno dijete, nisu imale seksualne odnose i po nekoliko godina. No, tu nije kraj lošoj statistici. Čak 36 odsto žena otkrilo je da je od posljednjeg seksa prošlo nekoliko mjeseci, 27 odsto ​​izjavilo je da se radi o nekoliko nedjelja, a samo 5 odsto imalo je seks u posljednjih nekoliko dana.

Stručnjaci upozoravaju da, iako su žene prenatrpane obavezama, što otežava užitak u seksualnim aktivnostima, tolike pauze mogu da budu veoma loše kako za odnos sa partnerom, tako i za zdravlje i raspoloženje. Ovo je nedavno potvrdilo i jedno drugo britansko istraživanje, otkrivši da je seks bar jednom nedjeljno ključan za srećan brak.

Da li vi imate vremena za seks?

(b92)

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>