Džordž Kluni poklonio 14 torbi sa po milion dolara

Džordž Kluni (George Clooney) je veliki car. I mnogi bi čak voljeli da ga vide čak i kao američkog predsjednika, iako je on rekao da se to neće desiti.

A sada je otkrivena još jedna priča koja pokazuje kakav je čovjek.  Sve je ispričao njegov prijatelj Rande Gerber, inače suprug Sindi Kraford (Cindy Crawford).

Još 2013. godine Kluni je pozvao svoje najbolje prijatelje na večeru, njih 14.  I onda je izvadio 14 torbi u kojima je bilo po milion dolara i svakome dao po jednu torbu.

Kluni je objasnio kako to radi da bi im se odužio za svu podršku tokom života.

– Slušajte, hoću da znate koliko mi značite u životu. Došao sam u Los Anđeles, spavao sam na vašim kaučima. Toliko sam sretan što vam imam kao prijatelje i ne bih bio tu gdje jesam bez vas – rekao je tada glumac.

Mnogi od prijatelja koji su bili na toj večeri uopšte nisu imućni. Gerber je odbio da primi pare, ali Kluni je rekao da to ne dolazi u obzir pa je na kraju dao novac u humanitarne fondove.

– To se desilo 27. septembra 2013. godine. A 27. septembra godinu kasnije oženio je Amal. Ako to nije karma ne znam šta jeste – rekao je Gerber.

(Avaz.ba)