BalkanNovosti

Džipom usmrtio dvije medicinske sestre

0
?????????????????????????????????????????????????????????

 U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u u Bašaidu kod Kikinde, poginule su medicinske sestre C. A. (28) i D. F. (30) iz Zrenjanina, pišu “Večernje novosti”.

?????????????????????????????????????????????????????????

?????????????????????????????????????????????????????????

Do nesreće je došlo kada je na njihov automobil “ford fijesta” naleteo džip “lend rover” austrijskih registarskih tablica, za čijim volanom je bio N. Z. (33) iz Beograda.

Od siline udarca djevojke, koje su krenule na posao, u treću smjenu u kikindskoj bolnici, na mjestu su ostale mrtve.

U kikindskoj policiji nisu saopštili uzrok nesreće, ali nezvanično se saznaje da vozač nije stao da propusti vozilo koje se kretalo glavnim magistralnim putem.

Vozilo u kojem su bile nastradale, kretalo se magistralom Zrenjanin – Kikinda, što znači da je imalo prvenstvo prolaza u odnosu na “lend rover”, koji je dolazio sa sporednog puta iz pravca Torde. Do sudara je došlo na raskrsnici na ulazu u Bašaid iz pravca Melenaca.

Kako su rekli očevici, umjesto da stane na raskrsnici i propusti vozilo u kom su bile Zrenjaninke, N. Z. je produžio i direktno se sudario sa njima. “Lend rover” je velikom brzinom naletio na automobil nastradalih djevojaka. Udarac je bio toliko silovit da je automobil u kom su bile nastradale odletio nekoliko metara sa puta.

Ovaj dio puta važi za crnu saobraćajnu tačku u selu Bašaid. U prethodnih nekoliko godina, čak 10 saobraćajnih nesreća dogodila se na istom mjestu.

atv

Veliki požar u Konzumu FOTO/VIDEO

Previous article

Hit na internetu: Pismeni rad učenika nasmijao region! FOTO

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Balkan