BalkanNovosti

Dvojica mladića zlostavljali maloljetnicu, nanijeli joj teške tjelesne povrede

0

BEOGRAD- Dvojica štićenika Zavoda za vaspitanje djece i omladine u Beogradu, uhapšena su nakon što su prošle nedjelje drškom od metle nanijeli teške povrede debelog crijeva i genitalija 14-godišnjoj M. C., takođe štićenici ove ustanove.

Uhapšeni su maloljetni J. M. (17) i njegov punoljetni drug Boško A. (18). Oni se sumnjiče da su 26. novembra ušli u prostoriju u kojoj je spavala M. C, a onda je J. M. uzeo metlu koja je stajala pored vrata i nesrećnoj djevojčici su počeli da guraju dršku u predjelu genitalija.

Dršku su joj gurali preko helanki i donjeg veša u vaginu i analni otvor. Bol je probudio djevojčicu, koja je pokušala da im se odupre i rekla im da prestanu i izađu iz sobe. To je maloljetnika razbjesnilo, pa se još jačim intezitetom iživljavao nad djevojčicom. Dršku metle joj je gurao sve jače, a djevojčica je vršitala i molila ga da prestane. Na kraju sa punoljetnim drugom je izašao iz sobe.

Djevojčica se odmah požalila drugaricama i vaspitačima, pa joj je pružena pomoć i prevezena je u bolnicu, gdje su ljekari konstatovali da ima teške povrede debelog crijeva i genitalija.

– Preduzeli smo mjere predviđene zakonom, obavijestili smo ministrastvo, policiju, tužilaštvo – kratko je rekao za “Blic” Miodrag Tasić, direktor Zavoda za vaspitanje djece i omladine.

(blic)

Srbin bivšu djevojku polio kiselinom na sred ulice, pratio je sve do Beča

Previous article

Policija u Meksiku zaplijenila pet tona marihuane blizu granice

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Balkan