Dvojica mladića zlostavljali maloljetnicu, nanijeli joj teške tjelesne povrede

od redakcija 0

BEOGRAD- Dvojica štićenika Zavoda za vaspitanje djece i omladine u Beogradu, uhapšena su nakon što su prošle nedjelje drškom od metle nanijeli teške povrede debelog crijeva i genitalija 14-godišnjoj M. C., takođe štićenici ove ustanove.

Uhapšeni su maloljetni J. M. (17) i njegov punoljetni drug Boško A. (18). Oni se sumnjiče da su 26. novembra ušli u prostoriju u kojoj je spavala M. C, a onda je J. M. uzeo metlu koja je stajala pored vrata i nesrećnoj djevojčici su počeli da guraju dršku u predjelu genitalija.

Dršku su joj gurali preko helanki i donjeg veša u vaginu i analni otvor. Bol je probudio djevojčicu, koja je pokušala da im se odupre i rekla im da prestanu i izađu iz sobe. To je maloljetnika razbjesnilo, pa se još jačim intezitetom iživljavao nad djevojčicom. Dršku metle joj je gurao sve jače, a djevojčica je vršitala i molila ga da prestane. Na kraju sa punoljetnim drugom je izašao iz sobe.

Djevojčica se odmah požalila drugaricama i vaspitačima, pa joj je pružena pomoć i prevezena je u bolnicu, gdje su ljekari konstatovali da ima teške povrede debelog crijeva i genitalija.

– Preduzeli smo mjere predviđene zakonom, obavijestili smo ministrastvo, policiju, tužilaštvo – kratko je rekao za “Blic” Miodrag Tasić, direktor Zavoda za vaspitanje djece i omladine.

(blic)

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>