DRUŠTVENE MREŽE GORE Branka Blek Rouz u jutarnjem programu na NACIONALNOJ TELEVIZIJI pokazivala kako se koristi VIBRATOR

U Jutarnjem programu na Pinku koji su danas vodili Sarapa i Dea tema je, između ostalih, bilo i pitanje da li je upotreba seksualnih pomagala u Srbiji tabu, budući da prodaja tih proizvoda u našoj zemlji doživljava uspon.

Naime, gosti su se u jednom segmentu emisije Jutarnjeg programa bavili time koliko upotreba seksualnih pomagala utiče na seksualnost i da li je to u Srbiji tabu tema.

Kao sagovornici gostovali su profesor doktor Aleksandar Milošević, docent i seksolog Danijela Tiosavljević ujedno i psihijatar klinike Kliničkog centra i Branka Blek Rouz, striptizeta.

Branka Blek Rouz objašnjava kako se pomagala koriste

Foto: Dobro jutro – Sarapa i Dea / screenshotBranka Blek Rouz objašnjava kako se pomagala koriste

– Žalosno je da u 21. veku seksualna pomagala budu tabu tema, moram da napomenem da su kroz istoriju od doba Hipokrata postojali vibratorti i seksualna pomagala, moram da kažem da su se tada tako lečile histerične žene – rekla je Branka Blek Rouz.

Branka je detaljno objasnila kako se vibrator upotrebljava

Foto: Dobro jutro – Sarapa i Dea / screenshotBranka je detaljno objasnila kako se vibrator upotrebljava

Docent Tiosavljević je objasnila:

– Sfera seksualnosti je jedna od najeminentnijih, najskrivenijih, najintimnijih tema, vema bitna za ljudsko funkcionisanje, prepoznavanje sebe kao bića, identifikovanja sebe u smislu roda i polne pripadnosti i jedna sfera koja bi rado da se prespava posebno od strane onih koji imaju određene disfunkcije u ovoj oblasti funkcionisanja, jer je seksualnost sfera koja je izvor enormnog zadovoljstva. Bitno je o ovome govoriti što više i razbiti određene zablude.

Na pitanje kako psihologija objašnjava seksualna pomagala, seksolog Danijela Tiosavljević je elaborirala:

Dokror Milošević i docent Tiosavljević u momentu kada je striptizeta izvadila vibrator

Foto: Dobro jutro – Sarapa i Dea / screenshotDokror Milošević i docent Tiosavljević u momentu kada je striptizeta izvadila vibrator

– Seksualna pomagala mi seksolozi koristimo u radu sa našim klijentima, to jest našim pacijentima koji imaju određene psihoseksualne disfunkcije različitih vrsta.

Profesor doktor Milošević je istakao:

– Svaki tabu koji postoji trebalo bi na naučni način polako da se otvara, jer vi ako prevedete tabu u bilo šta što je isključivo i najbolje, to će početi svi da koriste kao drogu. Mi moramo prvo da rešimo problem bele kuge u Srbiji i da rešimo problem sekualnosti i komunikacije koja je narušena potpuno, nepoznavanje među ljudima, pa tek da u sekundarnom delu uz stručnu podršku rešimo problem ako je potrebo da se koriste i pomoćna sredstva.

Potom je Branka Blek Rouz predstavila široku paletu seksualnih pomagala, od biča do vibratora, uz detaljno objašnjenje kako se svaki upotrebljava.

Sarapa i Danijela Tiosavljević govore o seksualnim pomagalima
blic