DRAMATIČNO SLETANJE Avion prepun putnika se umalo SURVAO U MORE (VIDEO)

od redakcija 0

Tokom sletanja na karipsko ostrvo Sveti Martin, “boing 737” koji je išao od Toronta, za dlaku je izbegao da sleti u more. Pilot je u poslednjem trenutku izmanevrisao i izbegao nesreću, koja bi sigurno bila katastrofalna.

Aerodrom “Princeza Julijana” je poznat u svetu jer avion moraju da prelete preko plaže kako bi sleteli na pistu, pa turisti uvek dok se sunčaju ili sede u obližnjem baru slikaju nadolazeće letelice pune putnika.

Snimak sa plaže prikazuje avion koji je bio previše blizu površine mora, piše Sun. U poslednjem trenu pilot je uspeo da uzdigne avion, a nakon 45 minuta kruženja oko ostrva je opet krenuo da sleće, ali ovaj put je sve proteklo u najboljem redu.

Prvi pokušaj sletanja (desno) i drugi pokušaj (levo)

Foto: youtubePrvi pokušaj sletanja (desno) i drugi pokušaj (levo)

Avion je nosio 184 putnika, a zbog olujnog vremena pilot je morao da odustane od sletanja, pa je za 45 minuta opet pokušao, kad je sve prošlo bezbedno.

Izvor:Blic

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>