MagazinSvijet poznatih

Došao na seks kod Zorannah, pa ga privela policija!

0

Srpska modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, i njen dečko, fudbaler Danijel Milićević, u nedelju ujutru su imali neočekivanu posjetu i preživjeli pravu dramu.

Naime, izvesni momak pokušao je nasilno da uđe u Zoranin stan na Dedinju, zbog čega je intervenisala i policija. Radi se o tome da se neko lažno predstavljao na Fejsbuku u Zoranino ime, kako tvrdi blogerka.

– Mladić je u šest ujutru došao ispred zgrade na Dedinju. Pošto ona i Danijel nisu nikoga očekivali, najprije nisu htjeli da odgovore na zvono, ali on je bio uporan. Momak je tražio Zoranu, rekao je da ga je ona pozvala u stan i dala mu adresu. Danijel je nekoliko puta rekao mladiću da se udalji od zgrade i da ih više ne uznemirava, ali on nije odustajao, pa je fudbaler pozvao policiju, koja je brzo došla. Međutim, nezvani gost je počeo da pruža otpor, pa su morali da pozovu pojačanje i sproveli ga u stanicu – ispričao je izvor blizak paru.

Zorannah je nakon ovoga takođe morala otići u policiju kako bi dala izjavu. Dok je mladić tvrdio da ga je blogerka zvala u stan i da se duže vrijeme dopisuje sa njom na Fejsbuku pod imenom Anna Jovanović, Zorana je negirala sve tvrdeći da momka ne poznaje i da se neko na društvenim mrežama lažno predstavlja kao ona.

Momak je ubrzo pušten iz pritvora uz krivičnu prijavu za opiranje prilikom hapšenja, dok je za uznemiravanje blogerke prošao nekažnjeno.

Profil pod imenom Anna Jovanović obrisan je istog dana, a navodno je postojao punih sedam godina pod navedenim imenom i slikom Zorane Jovanović, pa su mnogi vjerovali da se upravo sa njom i dopisuju.

(Kurir.rs)

Jako nevrijeme s gradom pogodilo Grude! VIDEO

Previous article

“Topling” Prnjavor – Neprimjereno nazivati policijske akcije imenom naše firme

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin