Đoković: Boriću se, vratiću se, i uzeću trofej sljedeće godine!

Novak Đoković je bio potrešen posle poraza u finalu Rolan Garosa, ali je smogao snage i izašao pred publiku na Šatrijeu

Djokovic-620x350

Novak Đoković je izgubio veliko finale Rolan Garosa od Stena Vavrinke. Švajcarac je igrao kao u transu, odigrao je meč karijere, dok je Nole odigrao ispod svog nivoa posle osvajanja prvog seta, i Vavrinka je slavio sa 3:1, i najbolji teniser nije uspeo da osvoji jedini trofej koji mu nedostaje.

Novaku nije bilo lako da priča posle meča, veliki aplauz naterao mu je suze na oči, ali smogao je snage i izašao je pred francusku publiku na Šatrijeu.

Zaista sam uzbuđen, potrešen… Moj govor bi trebalo da bude kratak. Na početku želim da iskažem poštovanje prema Vavrinki i da mu čestitam, i njemu i njegovoj porodici. Svaka čast, zaslužio si da budeš šampion i da pobediš – sportski je čestitao Novak protivniku.

Printskrin: Twitter/LiveTennis

Nije mi lako da pričam, pošto se radi o mom najvažniem turniru u karijeri. Želim da zahvalim i mom stručnom štabu i publici, francuskoj publici. Svima vama koji ste došli ovde danas i učinili da ovaj turnir izgleda ovako – rekao je Đoković i za kraj završio govor kao pravi pobednik i šampion.

Boriću se, ja želim da uradim to i učiniću sve da budem ovde sledeće godina u ovo vreme!

(Telegraf.rs)