Dodik uputio telegram saučešća Putinu zbog žrtava avionske nesreće

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je telegram saučešća predsjedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu povodom avionske tragedije u Rusiji.

“Povodom teške avionske tragedije, pada aviona Ministarstva odbrane Rusije, u kojoj su živote izgubili ruski državljani, porodicama nastradalih, svim građanima Ruske Federacije i Vama lično u ime građana Republike Srpske i svoje lično ime upućujem izraze najdubljeg saučešća”, napisao je predsjednik Dodik u telegramu saučešća.

On je rekao da je sve građane u Republici Srpskoj duboko potresla tužna vijest o ovoj strašnoj nesreći i pogibiji velikog broja ruskih državljana, koji predstavlja nenadoknadiv gubitak za njihove porodice, ali i za čitavu Rusiju, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

“Molim Vas da porodicama nastradalih prenesete izraze najiskrenijeg saučešća zbog bola koji ih je zadesio”, navedeno je u telegramu saučešća predsjednika Republike Srpske. Transportni avion ruske vojske srušio se u Crno more sa 92 putnika i člana posade koji su bili na putu ka Siriji i najvjerovatnije nema preživjelih.

Izvor: Srna