Dodik u Beogradskom restoranu dočekan ovacijama i aplauzom

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i proslavljeni reditelj Emir Kusturica sastali su se danas u Beograd.

dodik-kusturica

Dodik je zahvalio Kusturici za podršku održavanju referenduma o Danu Republike, što je kao jedna ugledna ličnost ukazao na značaj njegovog održavanja i pozvao građane da daju svoj glas za očuvanje Republike Srpske.

“Kusturica je naš uvaženi reditelj i graditelj koji iza sebe ima brojna djela i, naravno, da je od velikog značaja kada takav čovjek i umjetnik glasa i pozove svoje sugrađane i ukaže im na značaj izjašnjavanja o Danu Republike koje nije bilo samo izjašnjavanje o datum, već i izjašnjavanje o budućnosti Srpske i srpskog naroda”, naglasio je predsjednik Srpske u izjavi Srni.

dodik kusturica1

Dodik, koji je lider SNSD-a, zahvalio je Kusturici i što je ikoristio svoje glasačko pravo na lokalnim izborima i doprinio pobjedi SNSD-a u Višegradu.

Proslavljeni srpski reditelj čestitao je Dodik i SNSD-u na ostvarenoj ubjedljivoj pobjedi na proteklim izborima, ocijenivši da je iskazana podrška građana Srpske – podrška politici koju vodi predsjednik Republike Milorad Dodik, a čiji je cilj zaštita Srpske, njene tradicije, srpskih interesa i srpske kulture.

Dodik se sastao sa Kusturicom u beogradskom restoranu “Madera” gdje je dočekan burnim aplauzom i ovacijama.

srna