Dodik stopirao zakon o policiji

od prnjavorski 0

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik jutros je vratio zakon o policiji i unutrašnjim poslovima na ponovno razmatranje u Narodnu skupštinu Srpske, nezvanično saznaje Srna.

dodik-policija_680_444_c1

Članovi Zajedničke komisije Narodne skupštine i Vijeća naroda Republike Srpske usaglasili su 2. februara tekst zakona o unutrašnjim poslovima i policiji Republike Srpske.

Usaglašeni su amandmani jedan, tri, četiri, pet i šest, koji se odnose na Zakon o policiji i unutrašnjim poslovima, koji je Narodna skupština usvojila 29. decembra prošle godine.

Zajednička komisija prihvatila je pet amandmana na zakon, koji je ranije podnio bošnjački Klub delegata u Vijeću naroda. Ovi amandmani se odnose na nacionalnu zastupljenost koja treba da odražava nacionalnu strukturu stanovništva u skladu sa rezultatima popisa stanovništva BiH iz 1991. godine.

SRNA

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>