Dodik o Crnatku: Prepao se obične kineske poslovice

od prnjavorski 0

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da “nema veće mafije od one koja zloupotrebljava institucije za političke obračune kao što to inače rade lider SDS-a Mladen Bosić i njegovi istomišljenici”.

milorad-dodik

“Ako se neko prepao obične kineske poslovice – onda to govori o njegovim razlozima za strah, a ne o mojim”, rekao je Dodik Srni, na pitanje da prokomentariše poziv Saveza za promjene da podnese ostavku “zbog prijetnje ministru inostranih poslova u Savjetu ministara BiH Igoru Crnatku”.

Savez za promjene ocijenio je ranije da jučerašnji istup na konferenciji za novinare predsjednika Srpske Milorada Dodika pokazuje da su “laž, sila i prijetnje” postali poslednja linija odbrane vlasti.

“Kada predsjednik Republike, u mafijaškom stilu putem javnog servisa, poruči da će se Igoru Crnatku ‘osvetu servirati hladnu’, on šalje poruku građanima da je takvo ponašanje dopustivo i poželjeno, i onda je logična posljedica takve poruke poziv na ubistvo predsjednika SDS-a Mladena Bosića”, navode u Savezu za promjene.

srna

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>