NovostiRS/BiH

Dodik: Mladen Ivanić se po svom starom običaju PRAVIO ENGLEZ

0

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da se srpski član Predsjedništva BiH “Mladen Ivanić i na današnjoj konferenciji za novinare pravio Englez, po svom starom običaju”.

– Toliko se trudio da zaštiti svoje mentore iz Velike Britanije, da je danas čak demantovao i samog ministra odbrane te zemlje koji je potvrdio da ta država šalje vojnike odnosno obavještajce u BiH i da ih šalje zbog izbora – istakao je Dodik na pitanje da prokomentariše današnju Ivanićevu konferenciju za novinare.

Dodik je ocijenio da “Ivanić licemjerno traži dokaze ne bi li na tu foru prevario građane u Republici Srpskoj”.

– Je li mu predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dao dokaze da Obavještajno- bezbjednosna agencija BiH nelegalno prisluškuje rukovodstva Srbije i Republike Srpske, pa šta je tim povodom učinio, i nakon toga još javno lagao da nema dokaze. Zna Ivanić veoma dobro i ko je došao u Republiku Srpsku i zašto je došao i ko je sve iz Saveza za pobjedu uključen u tu operaciju. Zna Mladen Ivanić i ko je pare primio i koliko je para primio i koji su sve to političari i mediji priključeni na englesku infuziju – naglasio je predsjednik Srpske.

On je pojasnio da iskreno danas niko nije ni očekivao da Mladen Ivanić izađe pred javnost Republike Srpske i prizna da je saradnik engleske obavještajne službe.

– Ali smo očekivali da ima bar još malo obraza, da nije sve prodao Britancima, pa će prokometarisati ili se izviniti za lažne optužbe koje je iznio na račun Srbije i predsjednika Vučića o navodnom miješanju u izborni proces u Srpskoj čime je samo natovario dodatni teret i problem našem bratskom narodu – ocijenio je Dodik.

IVANIĆ TRAŽI OBEĆANE DOKAZE Dodikove tvrdnje o miješanju stranaca u izbore ocijenio ovom NARODNOM POSLOVICOM

Previous article

“ŽIVA SAM I ZDRAVA” Merkelova poručuje da se ne predaje

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti