„DJEČIJA NEDJELJA“ U PRNJAVORU – RADOVI MALIŠANA IZ „NEVENA“

od prnjavorski 0

picture-004-1-640x480

Polaznici Dnevnog centra za djecu sa posebnim potrebama „Neven“ u Prnjavoru predstavili su se danas,povodom „Dječije nedjelje“,na glavnom gradskom trgu svojim crtežima,tapiserijama i drugim ručnim radovima.Prolaznici su imali priliku da kupovinom dječijih rukotvorina ,obezbijede novac za potrebe ove ustanove.

-Sa zadovoljstvom sam kupio malu,lijepo urađenu tapiseriju i donekle se upoznao sa životom ovih mališana i njihovih roditelja.Raduje me da su i ostali sugrađani pokazali interesovanje za ručne radove  polaznika Udruženja „Neven“,rekao je naš sugrađanin Andrej Čereković.

Od osnivanja Centra ,sa svojim petnaestogodišnjim sinom u ovoj ustanovi  je i Dragana Gunić,koja je istakla da je dosadašnji načelnik opštine Siniša Gatarić imao puno razumijevanje za rad ove organizacije,a očekuje da će i novi načelnik Darko Tomaš,takođe pokazati dovoljnu podršku mališanima.

(prnjavorlive.info)

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>