BalkanNovosti

Dječak zario nož u leđa muškarcu jer mu je “gledao” rođaku

0

Trinaestogodišnji dječak iz Bogatića, koji je priznao da je u četvrtak uveče poslije svađe zario nož u leđa Mladenu Tomiću (43) u Novom Sadu, pušten je jer zbog godina nije krivično odgovoran.

policija-Srbija

I njegov otac, kao i dvojica rođaka, koji su se svađali sa Tomićem, takođe su pušteni, a tužilaštvo treba da odluči da li će biti krivično gonjeni i, ako hoće, zbog kog krivičnog djela. Protiv dječakovog oca će, kako saznajemo, vjerovatno biti podnesena i krivična prijava zbog zanemarivanja djeteta.

Naime, u četvrtak uveče, u blizi Kvantaške pijace u Novom Sadu, oni su se posvađali sa Tomićem, koji je navodno “gledao” jednu njihovu rođaku. U jeku rasprave dječak je uzeo nož i ubo Tomića u leđa.

Iako uboden, Tomić je počeo da bježi, ali je ubrzo, sa nožem u leđima, pao na trotoar. Kada su ugledali jeziv prizor, građani su pozvali policiju i Hitnu pomoć, koja je teško povrijeđenog muškarca prevezla u KBC Vojvodina. Ukazana mu je ljekarska pomoć i nije u životnoj opasnosti.

Policija je ubrzo po prijavi identifikovala muškarce koji su se posvađali sa Tomićem, a koji su odmah poslije napada sjeli u automobil i pobjegli u Bogatić. Nekoliko sati nakon što je maloljetnik ubo Tomića, on i trojica rođaka su uhapšeni u Bogatiću i odvedeni u Novi Sad.

 blic

Glumac bolesnu suprugu prevario sa najvećom suparnicom

Previous article

Šešelj će se kandidovati za predsjednika Srbije

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Balkan