NovostiRS/BiH

Dječak upao u jezero u Etno selu Stanišići, zdravstveno stanje neizvjesno

0

Četrnaestogodišnji dječak upao je u ponedjeljak u jezero koje se nalazi u sklopu Etno sela Stanišići prilikom čega se počeo daviti.

Dječaka je iz vode izvukao fudbalski sudija, kao i još neki prolaznici koji su se tu zadesili. Dječak je, kako pišu lokalni portali, još u teškom stanju, a došao je u Bijeljinu iz Rogatice jer se igrala završnica pionirskog prvenstva u fudbalu.

“Primljen u teškom stanju, još uvijek je neizvjesno, tako da ne bismo davali bilo kakve detaljnije informacije”, kratko su rekli za “InfoBijeljina” u bijeljinskoj bolnici.  Dječaku je prvi u pomoć pritekao fudbalski sudija koji je sudio prvenstvo.  “Završili smo s ručkom, kada su dva dječaka trčala ka meni i rekla mi da im se drug davi u jezeru. Kada sam došao tamo, već je neki momak do pojasa bio u vodi, ali ga nije mogao dohvatiti.

Pokazao mi je gdje se nalazi, ja sam zaronio i izvukao ga”, priča za “InfoBijeljina” Stefan Maletić. On dodaje da je odmah tu pritrčalo još nekoliko ljudi, između ostalog se zadesio i jedan doktor.

“Kada smo dječaka izvadili iz vode on nije bio pri svjesti. Dali smo mu reanimaciju, masiranje srca, a ubrzo nakon toga dječaka je preuzela Hitna pomoć bijeljinskog Doma zdravlja”, poručio je Stefan koji napominje da smatra da bi bilo ko od nas uradio ovako nešto i da bi trebalo pomoći nekome u nevolji.

Kako se nezvanično saznaje, dječaku je telefon ispao u vodu kada je on pokušavajući da ga uzme i upao u jezero, te se počeo daviti.

 

nezavisne

Rusija: Imamo pravo na odgovor zbog ulaska Crne Gore u NATO

Previous article

Prototip Audija A7 se zapalio na testiranju

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti