Detalji ljubavne drame: Pucala u Šmrka zbog Vještice

Ljubomora je bila motiv jučerašnjeg napada u kojem je Emina Arnautović ranila supruga Admira Arnautovića, zvanog Šmrk u sarajevskom naselju Hrasno.

Naime, Arnautović je varao svoju suprugu sa jednom od bivših učesnica realiti programa u Srbiji Anđelom Mitkovskom zvanom Vještica.

U 13:23 časova Vještica se na Fejsbuku tagovala u frizerskom salonu u sarajevskom naselju Hrasnom poručujući kako se osjeća opušteno. No, opuštena atmosfera nije potrajalo dugo s obzirom na to da je Emina već u 13:45 časova bila ispred frizerskog salona sa pištoljom u ruci.

Prema dostupnim informacijama Emina se dovezla automobilom marke Golf 7 u pratnji svojih maloljetnih sinova. Nakon što je vidio pištolj u ruci supruge, Šmrk se dao bježati, ali Emina ga je stigla i ranila u nogu.

Odmah nakon toga vratila se ispred frizerskog salona i nogom razbila staklo na izlogu vjerovatno pokušavajući da dođe i do Vještice koja se, zajedno sa zaposlenicama frizerskog salona, zaključala unutar salona.

Mitkovski je potvrdila da napad na svom Fejsbuk profilu poručujući da ona nije ni u kakvoj aferi već u emotivnoj vezi sa Admirom Arnautovićem.

“Povodom naslova bosanskih novina moram da demantujem da nisam ni u kakvoj aferi sa Admirom Arnautovićem već u emotivnoj vezi, i nisam ja razlog pucnjave već pshičiki labilna bivša žena koja je ispalila 3 metaka na njega i 9 na mene. Dobro sam hvala”, napisala je Mitkovski.

Podsjećamo, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo izazivanje opšte opasnosti, u vezi s krivičnim djelom teška tjelesna povreda, policijski službenici Druge Policijske uprave-policijske stanice Novo Sarajevo u petak u 14 časova lišili su slobode Eminu Arnautović iz Sarajeva, a kod nje je pronađena i određena količina droge heroin.

(Klix.ba)