Dekolte srpske pjevačice uzdrmao strane tabloide!

od prnjavorski 0

Pjevačica Milica Pavlović  vijest je i u mnogim medijima širom Evrope.

Naime, svojim sesksepilnim stajlingom u emisiji kod Ognjena Amidžića izazvala je reakciju od različitih medija. Njen dekolte do pupka izazvao je pravu pometnju, a mnogi strani tabloidi su upravo pisali o seksi pjevačici.

“Večeras mi je telefon zvonio kao poludio! I dugujem jedno veliko hvala mojim prijateljima, koji su još jednom pokazali koliko me vole i koliko se zaista raduju svakom mom uspjehu. Moram malo da se pohvalim. Zaista nisam očekivala, ali danas je više od 100 svjetskih portala iz Velike Britanije, Turske, Grčke, Norveške i drugih zemalja iz Evrope objavio zaista predivne tekstove o meni i promociji mog albuma ‘Boginja’.   Svakako da sam oduševljena što sam dobila ovako divnu i potpuno neočekivanu podršku, to mi daje nevjerovatnu snagu i uliva poverenje da sve što radite sa velikom ljubavlju ne može da prođe nezapaženo. Zahvaljujem svjetskim medijima na divnim komplimentima, ostala sam bez teksta…”, napisala je Pavlovićeva.

kurir

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>