Dečko je misici spržio lice kiselinom, sada je pokazala stravične ožiljke i ima jednu PORUKU (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

od prnjavorski 0

Džesika Notaro (28), bivša italijanska misica i voditeljka, početkom godine doživela je stravičan napad, kada joj je bivši dečko, u nastupu ljubomore, polio lice kiselinom.

 

Nedavno je Džesika u prvom javnom istupu opisala sve jezive detalje napada, a potom je usledilo i njeno prvo televizijsko pojavljivanje. Džesika je gostovala u jednoj italijanskoj TV emisiji, u kojoj je ponovo prošla kroz sve stravične detalje napada, ali i teškog i sporog oporovka.

Džesika Notaro nekada i sada

Foto: SintesiTV / youtubeDžesika Notaro nekada i sada

Iako inicijalno nije želela da pokaže svoje povrede, Džesika je u jednom trenutku odlučila da skine maramu, koju je nosila tokom prvog dela emisije.

– Želi da vidite šta mi je uradio, jer ovo nije izraz ljubavi – rekla je Džesika nakon što je otkrila lice i dodala da je dva meseca bila izolovana u bolničkoj sobi. Takođe, osim lica, kiselina je kobne noći zahvatila kuk i nogu, ispričala je bivša misica.

– Teško mi je da živim na ovaj način. Ne mogu da izađem iz kuće, moram da se krijem od sunca, a me lice boli svaki dan – kazala je manekenka.

Džesika Notaro sa bivšim dečkom

Foto: Gessica Notaro / FacebookDžesika Notaro sa bivšim dečkom

Sa druge strane, njen bivši momak Horhe Edson Tavares, negira napad, a trenutno se nalazi u zatvoru, gde čeka suđenje.

blic

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>