NovostiRS/BiH

Davor Dragičević: Svi koji koji skrivaju zločin su ubice

0

I večeras, tačno dva mjeseca od kada je tijelo Davida Dragičevića položeno u rijeku Crkvenu, na Trgu Krajine u Banjaluci, okupili su se brojni građani kako bi izrazili nezadovoljstvo dosadašnjom istragom o njegovoju smrti i podržali njegove roditelje u borbi za pravdu i istinu.

„Danas je tačno dva mjeseca kako je naš David položen u Crkvenu“, rekao je Davor Dragičević i poručio svima da maturanti slobodno slave i vesele se na mjestu gdje se održava skup svake večeri.

„Mi smo ovdje do 19 časova. To je njihov najvažniji dan i naš David je 25.06, prije dvije godine bio na ovom mjestu“, rekao je otac i ponovio da saučesnici i ubice nemaju ni vjeru ni naciju, da je to kriminalna, fašistička organizacija zlikovaca, ubica, egzekutora, monstruma i sotona koja već duže vrijeme postoji.

Svi koji koji skrivaju zločin su ubice, naglasio je, i to ne samo Davida, već svih nas, grada Banjaluke, Republike Srpske i šire.

„Iz sekunda u sekund uništavate nas. Mene što ste ubili i Davida, to je to. Ali ubijate stotine hiljada ljudi, koji su od 18. marta uz mene, koji su uz svoju djecu, koji su uz „Pravdu za Davida“ i koji traže istinu i pravdu, svaki dan na ovom mjestu i u svojim domovima, putem interneta i medija“, rekao je Davor.

Ujedno je pozvao sve novinare da pokucaju na vrata institucija, na vrata pozicije i opozicije i da rade svoj posao.

Rekao je i kako je podnio zahtjev da mu se na uvid da ko su inspektori koji su ispitivali Davida zbog navodne prošlogodišnje tuče, te da je od njih dobio informacije da je David bio supermen, spajdermen i batmen, da je letio po gradu i da je tukao po 15-20 ljudi odjednom.

„Svima  vama zlikovcima, ubicama lijepo vam je.  Dođete kući pomazite djecu, poigrate se sa djecom, pojedete ručak sa djecom, odvedete djecu u šetnju. E moje ubice, sa kim ja da jedem ručak, koga da ja pomazim, koga da  poljubim za laku noć. Svaku noć u praznoj kući. Ubili ste ga, mladost ovu. Do kada mislite više“,  rekao je Davor nakon čega su okupljeni građani pjevali Davidovu pjesmu“Klinac u getu” .

Davor je poručio da će 5. jula na njegov rođendan biti veliki skup na Trgu, a za to će kaže dobiti i dozvolu.

(6yka.com)

Završen uviđaj na mjestu eksplozije u Banjaluci: Bomba postavljena ispod auta

Previous article

Avionom iz Banjaluke do Štokholma ta 19.99 evra

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti