PrnjavorVijesti

DANAS U PRNjAVORU -DOBRA DJELA DONIJELA IGRALIŠTE /FOTO/

0

U Gradskom parku,kod Centra za kulturu,u Prnjavor, danas (četvrtak) je otvoreno dječije igralište,koje su prnjavorski mališani dobili kao poklon Kompanije M tel,u prošlogodišnjoj akciji „Dobro djelo“.Iz Prnjavora je prijavljeno 241 dobro djelo,pa je ova opština postala pobjednik za 2015.godinu,ispred Banjaluke,Sarajeva i drugih gradova.

PANORAMA 26 MAJA IGRALISTE M TEL

-Poklanjamo veliku pažnju našim mališanima,jer bez njih nema ni budućnosti.Prošle godine izgradili smo jedan vrtić,drugi ,koji se gradi u Prnjavoru,u blizini ovog kompleksa, biće završen do septembra. Ovaj prostor takođe će dobro doći našoj djeci,rekao je na otvaranju načelnik opštine Siniša Gatarić,zahvaljujući se sugrađanima koji su prijavljivali dobra djela.

U ime Kompanije M tel mališanima koji će koristiti novoizgrađeni dječiji park čestitala je Milica Stojaković,a prvim korisnicima igrališta darodavac je uručio i prigodne poklone.

Vaspitačice iz obližnjeh vrtića „Naša radost“i roditelji djece, takođe nisu krile zadovoljstvo otvaranjem rekreativnog prostora za male Prnjavorčane.

PANORAAMA 26 MAJA DJECIJE IGRALISTE PANORAMA 26 05 IGRALISTE PRNJAVOR

(prnjavorlive.info)

PRNJAVOR: Otvoreno novo dječije igralište

Previous article

Radovan Karadžić ide na privremenu slobodu?

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Prnjavor