DANAS PREMIJERA Ovako će Ceca izgledati u novom spotu

od prnjavorski 0

Folk diva obradovaće publiku prvim spotom s albuma “Autogram”, i to za baladu “Nevinost”.

 

Muzička zvezda Svetlana – Ceca Ražnatović tri dana je provela na snimanju novog spota. Uprkos niskim temperaturama, Ceca je stoički izdržala hladnoću čitavih 30 sati, a nosila je izazovne haljine iako je bilo minus 15 stepeni!

Snimanju spota je trajalo 30 sati

Foto: Marina Bugarčić / PromoSnimanju spota je trajalo 30 sati

U saradnji sa ekipom “Toksik produkcije” Ceca je snimila spot za jedan od dva najveća hita po oceni publike – pesmu “Nevinost”. Spot je sniman u prvoj polovini januara na nekoliko lokacija. Snežne scene su snimane i na OMV benzinskoj stanici. Na ovom projektu ponovljena je saradnja ove muzičke zvezde i naftne kompanije OMV.

Ceca je nosila izazovne haljine na minus 15 stepeni

Foto: Marina Bugarčić / PromoCeca je nosila izazovne haljine na minus 15 stepeni

Za razliku od pre tri godine, sada je kroz Cecin video-spot promovisano OMV zimsko gorivo – “MaxxMotion Diesel -38C”.

Svi detalji snimanja čuvani su u tajnosti, a premijerno prikazivanje je danas u 13.30 minuta na Televiziji Pink, dok će pola sata kasnije publika moći da vidi spot i na Cecinom jutjub kanalu.

Publika naše najveće zvezde s nestrpljenjem očekuje ovaj spot, a posebno jer je ovo prva saradnja sa “Toksik” produkcijom. Ceca je zadovoljna spotom, reditelj takođe, te se čeka još sud publike.

blic

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>