NovostiRS/BiH

I danas čekanja i gužve na granici sa Hrvatskom i Crnom Gorom

0

Vozila na graničnom prelazu Doljani čekaju dva časa na izlazu iz BiH prema Hrvatskoj, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Gužva je i na graničnom prelazu Gradiška gdje se na ulazu i izlazu iz BiH prema Hrvatskoj čeka od 60 do 90 minuta. Isto toliko čeka se na prelazak granice sa Crnom Gorom u oba smjera, na prelazu Zupci.

Na graničnom prelazu Gabela Polje, na izlazu iz BiH prema Hrvatskoj, čeka se do jednog časa, a na ostalim graničnim prelazima zadržavanja su nešto kraća.

Granični prelazi za pogranični promet Imotica-Duži i Slano-Orahov Do, između Hrvatske i BiH, privremeno su otvoreni za međunarodni putnički saobraćaj.

Iz AMS savjetuju vozačima da zbog najavljene visoke dnevne temperature narednih dana izbjegavaju putovanja na duže relacije tokom dana, a da, ukoliko putuju, prave češće pauze, konzumiraju dovoljne količine tečnosti, te da budu maksimalno oprezni.

(Srna)

Tvrdi da je Arkan Hrvatskoj prodao 12 šlepera oružja i tajni snimak

Previous article

OVO JE KLEOPATRA, STARIJA SESTRA KRALJA PETRA PRVOG: Njena priča je jedna od najvećih tragedija dinastije Karađorđević (FOTO)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti