Dan rođenja otkriva adute: Najveće zavodnice rođene su u utorak!

Dani u nedjelji dobili su imena po sedam najpoznatijih planeta, a vjeruje se da dan rođenja ima veliki uticaj na karakter osobe i njen životni put.

20160207085502_352276

Ponedeljak je Mjesečev dan, utorak Marsov, srijeda Merkurov, četvrtak Jupiterov. Petak je Venerin dan. Saturnov dan je subota, a nedelja je Sunčev dan.

Evo šta dan u kom ste rođeni – od nedjelje de ponedeljka – otkriva o vama!

PONEDJELJAK – dan pod vlašću Mjeseca

Žena – Vrlo ste senzibilni i nježni i uvijek slijedite svoje srce. Uživate u harmoničnom životu, zbog čega umijete da se prilagodite partneru i podvučete mu se pod kožu. Svoja topla osjećanja uvijek rado dijelite sa drugima, a do svog punog izražaja dolazite u ulozi majke. Dopadaju vam se stabilni i iskreni muškarci, a u ljubavi tražite sigurnost.

Muškarac – Posjedujete bogatu maštu, ne volite samoću i utjehu često nalazite u nježnim osjećanjima koja prema vama pokazuju druge osobe. Vrlo ste požrtvovani za članove svoje porodice, jer samo u okrilju svoga doma, pronalazite istinsku sreću i smisao života i stvaranja.

UTORAK – dan kojim upravlja Mars

Žena – Veoma ste strastveni i umijte da zavodite. Iako je vaša potreba za nezavisnošću vrlo naglašena i volite slobodu, znate da budete jako posesivni u odnosu prema partneru. Pošto ljubav često doživljavate kao igru, možete i nesvjesno da poveredite partnera i nanesete mu bol.

Muškarac – Pored harizmatičnosti i šarma kojim zračite, vrlo ste ubjedljivi i uporni. Krasi vas smisao za humor, osmjeh koji ne skidate s lica i vječiti optimizam i entuzijazam. Svoja osjećanja rado dijelite sa drugima, volite zabave, a u društvu ste džentlmen.

SRIJEDA – dan pod uticajem Merkura

Žena – Kada je ljubav u pitanju, veoma ste nestrpljivi. Volite slobodu, flert ali i avanture i uvek ste u potrazi za novim iskustvima. Vaša spontanost je urođena, a šarm prirodan. Nikada ne gajite preterane snove i iluzije i teško se vezujete za emotivnog partnera.

Muškarac – Veoma ste šarmantni i pričljivi. Zbog vašeg živahnog duha i smisla za humor, mnoge predstavnice nežnijeg pola priželjkuju da budu u vašem društvu. U emotivnoj vezi, najviše se pribojavate monotonije, jer osjećate stalnu potrebu za promenama.

ČETVRTAK – dan pod vladavinom Jupitera

Žena – Vaša potreba za flertom i romansama najviše dolazi do izražaja na putovanjima. Bez obzira na naglašenu potrebu za ljubavlju, možete da živite sami, jer ste vrlo nezavisni.

Muškarac – Vi ste zavodnik. Istovremeno ste i konformista i neko kome, u zavisnosti od situacije, komfor uopšte nije važan. Istinski volite, ali ste isto tako i dobar glumac. Iako vas vezivanje i brak pomalo plaše, ipak, vi niste neko ko bi voleo da živi sam.

PETAK – dan kojim upravlja Venera

Žena – Priželjkujete harmoniju u svemu, naročito u emotivnoj vezi. Plašite se samoće a zaštitu za kojom žudite, pronalazite uglavnom u okrilju porodice. Muškarce, takođe, privlačite svojim razoružavajućim osmjehom.

Muškarac – Kada izjavljujete ljubav, vi to zaista i mislite. Ne možete da živite bez nježnosti i potvrde da ste voljeni, pa bez toga ne možete da zamislite ni svoj odnos sa partnerom. Brak, porodica i kuća su vam najvažniji u životu, pa kada pronađate pravu osobu, ostajete s njom dok vas smrt ne rastavi.

SUBOTA – dan pod uticajem Saturna

Žena – Vrlo ste tajanstveni, nezavisni i originalni. Kao što ne volite da otkrivate mnogo toga o sebi, tako ni svoja osećanja ne pokazujete tako lako. Za vas, zavođenje je igra intelekta. Iako umijete da odajete utisak ravnodušnosti, veoma ste emotivni i imate potrebu da stalno pokazujete svoja osjećanja onima do kojih vam je stalo.

Muškarac – Ljubavna sigurnost često vam je važnija od strasti, a partner na vas može uvijek računati. Ispod vaše prividne nezainteresovanosti, krije se ogromna nježnost koju ponekad ne umijete da iskažete na pravi način. Vaše reakcije znaju da budu nepredvidive, veoma ste emotivni ali se plašite da drugi ne primjete tu vašu ranjivu crtu.

NEDJELJA – dan kojim upravlja Sunce

Žena – Strastveni ste i impulsivni, puni entuzijazma i rado preuzimate inicijativu. U vezi ostajete sve dok vi to želite. Muškarci koji su s vama u vezi, moraju postići nešto značajno na profesionalnom planu. Ne volite kompromise i teško vam pada da žrtvujete svoju slobodu.

Muškarac – Ambiciozni ste i veoma sigurni u sebe. Autoritativno ponašanje i samoinicijativa su osobine koje najbolje opisuju vašu ličnost. Volite da pričate, rado slušate svoje sagovornike i prijaju vam komplimenti. Prema ženama se ponašate zaštitnički, a svoju strastvenu prirodu pokazujete im u svakom trenutku.