MagazinSvijet poznatihZanimljivosti

DA, KATERINA JESTE PUTINOVA ĆERKA: Sad je i zvanično potvrđeno, evo koliko milijardi je “teška” (VIDEO)

0
Poznato je da Putin, bivši KGB oficir, svoj privatan život, uključujući i dve ćerke Jekaterinu i Mariju, drži podalje od javnosti

Kolega Katerine Tihonove (Jekaterina Vladimirovna Tihonova), devojke koja se bavi rokenrol akrobatikom, potvrdio je da je upravo ona mlađa ćerka ruskog lidera Vladimira Putina, prenosi reuters.com.

Potvrda je stigla i od zvaničnika Svetske rokenrol kondfederacije (WRRC) i to dve godine nakon što se pojavila prva vest o ovoj devojci.

Manfred Mohab, potpresednik Svetske rokenrol konfedracije (WRRC) na pitanje “Rojtersa” da li je Tihonova ćerka Vladimir Putina odgovorio: “Da, poznajem je”. Kada mu je drugi put postavljeno isto pitanje, kratko je odgovorio “Da”.

Foto: Profimedia

Tihonova, kao ni Kremlj, nisu odgovorili na pitanje Rojtersa.

Andrej Akimov, zamenik predsednika borda direktora “Gasprombanka” izjavio je 2015. godine da Tihonova jeste Putinova ćerka, ali je kasnije to demantovao.

Foto: Profimedia

“Rojters” je tada potvrdio saznanja iz dva nezavisna izvora koja su želela da ostanu anonimna. Nakon što je agencija objavila svoja saznanja, iz “Gasprombanke” je rečeno da je Akimov bio “zbunjen i iznenađen” pitanjima i da je nije iznosio takve tvrdnje.

Poznato je da Putin, bivši KGB oficir, svoj privatan život, uključujući i dve ćerke Jekaterinu i Mariju, drži podalje od javnosti.

Iako se već dugo nagađa Jekatarinin identitet ni ona sama, ni predstavnici Kremlja nikada nisu želeli to da potvrde. Mohab je prvi zvaničnik nakon Akimova koje je javno potvrdio da je reč o ćerki prvog čoveka Rusije.

Tikhonova, koja koristi prezime svoje bake, vodi projekte koji se finansiraju na državnom nivou na Moskovskom državnom univerzitetu i potpredsednik je WRRC-a.

Putinova ćerka ima 31 godinu. Udata je za Kirila Šamalova, sina jednog od Putinovih najbližih prijatelja.

Foto: Profimedia

Šamalov je od ženidbe zaradio najmanje milijardu dolara u trgovini sa najvećom ruskom petrohemijskom komapanijom. Procenjuje se da ova devojka ima bogatstvo u vrednosti od 2 milijarde dolara.

(Telegraf.rs)

 

Ako nemate polumesece na noktima, možda bi trebalo da posjetite ljekara!

Previous article

Nema saglasnosti o najnižoj plati od 417 maraka, poslodavci ljuti!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin