ČESTITKE GRUJIČIĆU, SRBI NEPOBJEDIVI KADA SU SLOŽNI

Predsjednik Srpske narodne partije /SNP/ Nenad Popović čestitao je kandidatu srpskih partija i budućem načelniku Srebrenice Mladenu Grujičiću, veliku pobjedu na lokalnim izborima u toj opštini, uz ocjenu da je srpski narod nepobjediv kada je složan.
Popović je naveo da je najbolji primjer za to Srebrenica, gdje su sve srpske partije izašle sa jednim kandidatom.

076037

“Ovog puta nisu bili složni samo Srbi iz Republike Srpske, već celi srpski narod, sa obe strane Drine, odlučio je da podrži svoju braću iz Srpske”, naveo je on.

Popović je istakao da je srpski narod nepobjediv i kada uz sebe ima “velikog i moćnog saveznika Rusiju i predsjednika Vladimira Putina”, navodi se u saopštenju iz SNP-a.

“Svi možemo da budemo ponosni na pobede koje u ovom periodu ostvaruju Srbi u regionu, uprkos pritiscima i pretnjama kojima smo kao narod svakodnevno izloženi”, naveo je Popović.

On je podsjetio da je njegov SNP direktno podržao srpskog kandidata Mladena Grujičića i pozvao ljude iz Srbije da glasaju u Srebrenici, te da je pomagao logistički da što veći broj njih stigne u tu opštinu i iskoristi svoje pravo glasa na lokalnim izborima.

Navodeći pobjede koje ostvaruju Srbi u regionu, Popović je dodao da je “juče bio referendum u Republici Srpskoj, danas pobjeda u Srebrenici”, a sutra će to biti, kako je naveo “zbacivanje Mila Đukanovića u Podgorici i povratak Crne Gore tradicionalnim vrijednostima koje su baštinili Sveti Petar Cetinjski i Petar Petrović NJegoš”.

srna