Centrum otvorio novi objekat u Banjaluci (FOTO)

Kompanija Centrum Trade, vodeći domaći lanac prodajnih centara za gradnju, opremanje i uređenje doma danas su kod kružnog toka na Petrićevcu, na površini na 13.500 metara kvadratnih, otvorili savremeni prodajni centar koji svojim izgledom prati koncep uređenja svjetskih maloprodajnih “uredi sam” objekata.

20161210121020_402249

U novom objektu zaposleno je 80 radnika. Pored postojećeg asortimana, novootvoreni objekat nudi nove sadržaje, a  to su dnevni centar u kome se kupcima nude usluge projektovanja najmeštaja, rezanja i kantovanja, te svijet keramike sa uslugama stručnog savjetovanja i 3D planiranja.

Tu je i najveći pet centar sa veterinarskom apotekom i mini zoo vrtom, home centar na galeriji sa najbogatijom ponudom bijele tehnike, malih kućanskih aparata, računara i IT opreme, kao i odjel rasvjete, posuđa i tekstila. Novi Centrum nudi i najbolje opremljen vrtni centar u cijeloj regiji, kao i najsavremeniji htz šop u BiH i još mnogo drugih proizvoda i usluga.

Kao vodeći uvoznik i distributer mašina, aparata, ručnih i elektičnih alata Centrum će i dalje svojim majstorima i solo majstorima nuditi najbolji izbor, provjereni kvalitet, vrhunski servis i simulativan program lojalnosti. Novi centrum objekat nalazi se u ulici Marije Dinić 7a, odnosno kod kružnog centra na Zapadnom tranzitu, prema Petrićevcu.

nezavisne