Čavić: Davidova smrt nije bila zadesna

od prnjavorski 0

Dragan Čavić, poslanik NDP-a, je rekao da je njegovo lično ubjeđenje da Davidova smrt nije bila zadesna, te da se on nije mogao utopiti u Crkvenoj na mjestu na kojem policija tvrdi da se to desilo.

Rekao je da niko nije imao pravo da mimo tužioca iznosi kvalifikacije o slučaju Dragičevića, i da je javnost s pravom uznemirena.

“Mjesto gdje je mladić pao ja ne mogu da vjerujem da je on tamo slučajno zabasao i pao u rijeku. Moje ubjeđenje je da nije mogao da se tamo utopi čak ni kada je voda podignuta jer ne može biti veća od visine pojasa. Ne mogu da vjerujem da je tijelu trebalo četiri ili pet dana da prođe kroz podvod jer tamo nema betonskih podloga”, rekao je Čavić.

Osudio je Lukačevu prijetnju novinarima, i dodao da kao čovjek može da se osjeća povrijeđeno, ali da kao ministar nema pravo da iznosi takve kvalifikacije.

nezavisne

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>