Burna prošlost: Trampova snaha zabavljala se sa članom najveće hispano bande

Vanesa Tramp, supruga sina američkog predsjednika Donalda Trampa, pet godina se zabavljala sa Valentinom Riverom, tada članom “Latinskog kraljeva”, najveće hispano bande na svijetu.

Mnogo prije nego što je postala snaja Donalda Trampa, Vanesa je srednjoškolske dane provodila na ulicama Njujorka sa svojom prvom simpatijom, članom bande Valentinom Riverom.

Kako piše “Dejli mejl“, on je sada progovorio za “Pejdž siks” i ispričao da ga je Vanesa vozila na sastanke “Latinskih kraljeva”, i da ga je čak vozila tokom transporta droge, sa pištoljem u gepeku.

Njihova veza je počela da se raspada nakon što je Rivera izašao iz zatvora gdje je proveo 16 mjeseci. Ubrzo su i raskinuli nakon što je objavljeno da se Vanesa zbližila sa poznatim glumcem Leonardom Dikaprijom.

Rivera, koji je izdržavao kaznu za ubistvo iz nehata nakon što je slučajno ubio prijatelja, rekao je da je tada razmišljao da se osveti Dikapriju.

Sa Vanesom se upoznao kada su još bili djeca, dok su pohađali istu školu u Menhetnu. Vanesa Hejdon je živjela sa majkom i očuhom, dok je on živio u obližnjoj zgradi gdje je njegov otac radio kao domar.

“Bili smo na karnevalu u školi i pogodio sam je balonom punim vode, i ona me je prijavila. Poslali su me u kancelariju direktora. Onda smo se razdvojili na nekoliko godina”, ispričao je Rivera.

Rivera je ubrzo završio u popravnom domu, ali kada se vratio na Menhetn započeo je vezu sa Vanesom. Ona je već bila u privatnoj školi gdje je igrala tenis.
“Bila je fascinantna. Bili smo djeca. Tada je voljela ulični život, voljela je to okruženje, da bude u društvu članova bande”, ispričao je Rivera.

Međutim, stvari su se između njih zakomplikovale zbog afere Dikaprio. Nekoliko godina kasnije Vanesa se vjerila sa Donaldom Trampom mlađim. Vanesa (40), inače majka petoro djece, zahtjev za razvod braka podnijela je u novembru, nakon 12 zajedničkih godina.

Kako prenosi “Dejli mejl”, razlog za razvod navodno je ponašenje Donalda Mlađeg na društvenim mrežama, što je dovelo do problema u vezi. Trampov nasljednik je lajkovao nekoliko tvitova uključujući i jedan u kojem se navodi da 17-godišnji Dejvid Hog, jedan od studenata koji predvodi pozive na izmene zakona o oružju, služi kao zaklon za svog oca, bivšeg FBI agenta.

Pojedini već razmatraju da li bi Vanesa mogla da bude pozvana da svjedoči protiv bivšeg muža, ako bi bio optužen za navodne veze sa Rusima. Prema navodima, njih dvoje vode odvojene živote već neko vrijeme.

“Problemi postoje već dugo, ali su se nadali da će ostati zajedno tokom Trampovog predsjedničkog mandata. Ali, postalo je teško, a on nikada nije tu”, rekao je jedan od izvora, prenosi Blic.

(Srpskainfo)