Brutalno ga nokautirao za samo 40 sekundi VIDEO

 Prva Gloryjeva priredba u 2016. godini već nam je donijela jednog od glavnih kandidata za nokaut godine. Potez kojim je bivši UFC-ov borac Guto Inocente uspavao Demorea Denisa, je i više nego spektakularan.

Guto-Inocente-vs-Demoreo-Dennis__1456660579_77.77.235.228 (1)

Iza nas je 27. po redu Gloryjeva priredba. Iz Čikaga nam je kao glavna vijest stigla bizarna situacija iz glavne borbe večeri u kojoj je Simon Markus, zahvaljujući odustajanju Artema Levina, stigao do naslova prvaka u srednjoj kategoriji.

Da ne bi kojim slučajem cijele dane pisali o sramotnoj situaciji, pobrinuo se bivši Strikeforceov i UFC-ov borac Guto Inocente.

Brazilac je nakon neuspješne epizode u najjačoj MMA promociji, odradio još jedan nastup u svijetu slobodne borbe, a zatim se odlučio posvetiti kick boksingu.

Izgleda kako je Inocente donio ispravnu odluku te je nakon prošlogodišnjeg uspješnog debija, u kojem je svladao sunarodnjaka Felipea Michelettija, do nove pobjede stigao i u svom debiju za Glory.

Itekako se uspješnim pokazao njegov nastup u “Vjetrovitom gradu”, a iz njega će brazilski borac kao uspomenu ponijeti brutalni nokaut do kojeg je došao za samo 40 sekundi borbe.