Brutalno ga nokautirao za samo 40 sekundi VIDEO

od prnjavorski 0

 Prva Gloryjeva priredba u 2016. godini već nam je donijela jednog od glavnih kandidata za nokaut godine. Potez kojim je bivši UFC-ov borac Guto Inocente uspavao Demorea Denisa, je i više nego spektakularan.

Guto-Inocente-vs-Demoreo-Dennis__1456660579_77.77.235.228 (1)

Iza nas je 27. po redu Gloryjeva priredba. Iz Čikaga nam je kao glavna vijest stigla bizarna situacija iz glavne borbe večeri u kojoj je Simon Markus, zahvaljujući odustajanju Artema Levina, stigao do naslova prvaka u srednjoj kategoriji.

Da ne bi kojim slučajem cijele dane pisali o sramotnoj situaciji, pobrinuo se bivši Strikeforceov i UFC-ov borac Guto Inocente.

Brazilac je nakon neuspješne epizode u najjačoj MMA promociji, odradio još jedan nastup u svijetu slobodne borbe, a zatim se odlučio posvetiti kick boksingu.

Izgleda kako je Inocente donio ispravnu odluku te je nakon prošlogodišnjeg uspješnog debija, u kojem je svladao sunarodnjaka Felipea Michelettija, do nove pobjede stigao i u svom debiju za Glory.

Itekako se uspješnim pokazao njegov nastup u “Vjetrovitom gradu”, a iz njega će brazilski borac kao uspomenu ponijeti brutalni nokaut do kojeg je došao za samo 40 sekundi borbe.

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>