Brazilski Hulk koji je šokirao svijet ubrizgavanjem sintola u bicepse danas se deformisao u čudovište! (VIDEO)

Brazilac Valdir Segato (50), bodibilder entuzijasta, dovodi svoje zdravlje u opasnost ubrizgavajući opasna ulja u ruke. Segato je počeo da koristi ulja pre sedam godina. Danas su njegovi bicepsi narasli na skoro 70 centimetara i on ne planira da se tu zaustavi.

Segato je inače građevinski radnik i kaže da su na njega najviše uticali, naravno, Arnold Švarceneger i Neverovatni Hulk.

– Meni se san ostvario. Gledam svoje telo i vidim da raste i želim uvek više. Zovu me Hulk, Švarceneger i Hi-men i meni se to sviđa – priča ovaj Brazilac.

Segato priča da mu je kolega iz teretane ponudio “synthol”, potencijalno smrtonosnu mešavinu ulja i sintola, i da se on odmah “navukao”. Gde god je mogao da ga ubrizga… Iako je dobio na težini, imao je 55, a sada 80 kilograma, on insistira na tome da od ulja nije fizički jači:

– Od ulja dobijam samo na estetici, ono uobličava telo, a mišići izgledaju kao natečeni, ono ne utiče na snagu – kaže Segato.

Gde ste devojke, stig`o Švarceneger: Valdir je do pre godinu dana izgledao malo normalnije: Foto: Profimedia, Barcroft Media

OVAKO IZGLEDA OVIH DANA

(Telegraf.rs)