MagazinSvijet poznatih

BORBA ZA ŽIVOT Vedrana Rudan odlazi na operaciju, a ono što je rekla NIKOGA neće ostaviti ravnodušnim

0

Kontroverzna hrvatska književnica lošeg je zdravstvenog stanja, a pre odlaska u bolnicu otkrila je o čemu razmišlja ovih dana i da nije uplašena zbog onoga što će uslediti.

 
– Doktor mi je rekao da izbegavam stres, da moram da se opustim. Dobar deo mog života je iza mene, da se još jednom rodim, stvari bih doživljavala opuštenije. Ali to je nešto što ne možete da birate, ili jesi opušten, veseo i optimista, ili nisi. Nisam vesela osoba, za mene je čaša uvek poluprazna – navela je Vedrana Rudan (68), koja se suočila sa zdravstvenim problemom i operacija srca je neminovna.

Otkrila je za Hello o čemu razmišlja ovih dana.

– Kako se smrti približavam galopom, želim da mi se omogući pravo na smrt. Da umrem, ako bi to ikako bilo moguće, bez bola. Pobrinula sam se da od jedne doktorke nabavim tabletu koja će me ubiti. Taj problem sam, definitivno, rešila. Svi oko mene – i moj muž, i moja deca, rekli su da me oni ubiti neće, što im jako zameram – dodala je spisateljica, koja će otići u bolnicu ovih dana.

Foto: Rino Gropuzzo / Promo

– Kao što sam nastojala da kontrolišem svoj život, tako želim da kontrolišem i svoju smrt. To retko kome uspeva – zaključila je Vedrana, koja je nedavno bila gost Sajma knjiga u Beogradu.

Dvojica braće iz BiH osuđena u Austriji: Uređajem od 50 evra krali auta za nekoliko sekundi

Previous article

24 časa u Prnjavoru: Plansko isljučenje struje za zapadni dio opštine

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Magazin