NovostiRS/BiH

Bombom opomenut sin vlasnika golfa?

0

Istražioci sumnjaju da je bombu pod golf 7, vlasništvo Banjalučanina Ruška P., napadač postavio kako bi opomenuo Ruškovog sina Željka, a s kojim ima odranije neraščišćene račune, saznajemo nezvanično.

Ta eksplozija je odjeknula u četvrtak oko 1.10 na parkingu ispred novosagrađene zgrade u Ulici kralja Petra Drugog na broju 116, u banjalučkom naselju Rosulje, a oštećena su još četiri vozila.

Željko P. je, kako nezvanično saznajemo, ranije hapšen zbog droge, a napadač je postavio bombu ispod golfa njegovog oca. Povrijeđenih, srećom, nije bilo.

“Da je u pitanju opomena Željku, ukazuje i to što je korištena bomba koja izaziva manju štetu”, kaže izvor blizak istrazi.

Mještani su ranije ispričali da su se u ovu zgradu, čija je izgradnja završena prije nekoliko mjeseci, nedavno uselili.

Oni kažu da su na golfu 7, pod kojim je bomba eksplodirala, popucale sve četiri gume, a iscurjelo je i ulje. Ostala vozila imaju manja oštećenja.

Uspjeli smo dobiti izjavu i od djevojke čiji je auto manje oštećen, a koja se nije htjela predstaviti, samo je kratko kazala da šteta na njenom vozilu nije velika.

“Prije nekoliko dana uselila sam se u ovu zgradu i eto vidite šta me dočekalo”, ispričala je ta djevojka.

Bezbjednosne kamere ne pokrivaju parking na kojem je bomba eksplodirala, tako da policija neće moći računati na snimke. Nezvanično saznajemo da je policija tokom uviđaja pronašla dijelove sporogorećeg štapina, kao i od bombe.

nezavisne

Labrador usvojio napuštene pačiće

Previous article

Evo zašto ćete ostati same: Ove vaše osobine odbijaju muškarce

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti