PrnjavorVijesti

Bojan Segić iz Prnjavora uhapšen u akciji “Nasljednik”

0

Stjepan Lazarević /65/, Bojan Segić /41/ i Vlastimir Tomić /58/, koji su uhapšeni zbog sumnje da su krijumčarili veliku količinu droge, predati su Tužilaštvu BiH.

Trojica uhapšenih u jučerašnjoj akciji “Nasljednik” predati su Tužilaštvu BiH nakon kriminalističke obrade u prostorijama Agencije za istrage i zaštitu /Sipa/ BiH.

Pripadnici Sipe i MUP-a Republike Srpske juče su, prema naredbi Suda i Tužilaštva BiH, izvršili pretrese na ukupno pet lokacija – dvije u Istočnom Sarajevu, te po jednoj na Palama, u Prnjavoru i Banjaluci, saopšteno je iz Sipe.

Tokom pretesa privremeno je oduzeto 8.837 grama marihuane i skanka, automobil “škoda fabija”, digitalna vaga, tri kartonske kutije sa 42 pakovanja težine od po jedan kilogram praškaste materije “aarostemin” koja se upotrebljava u poljoprivrednoj proizvodnji, a prokrijumčarena je iz Srbije riječnim tokom.

Pronađeno je i 15 komada municije kalibra 7,9 milimetara, pet lovačkih patrona, dvije male kašike sa tragovima nepoznate materije, oko jedan kilogram nepoznate praškaste materije, mobilni telefoni, laptop, centralna računarska jedinica, skener, štampač, SIM kartice, nosači SIM kartica, pečati pravnih lica, poslovna dokumentacija, bankovne karice, fakture, lični dokumenti, interne evidencije, bilješke i drugo.

Pripadnicima Sipe je tokom pretresa podršku pružila i Granična policija BiH.

SRNA

PRNJAVORSKI KOTLIĆ I ROŠTILJ U DOBA KATASTROFALNE POPLAVE U najtežim danima najviše je značila prijateljska pažnja

Previous article

Banjalučka policija traga za motociklistom koji je udario djevojčicu pa pobjegao

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Prnjavor