NovostiRS/BiH

Bivši fudbaleri Borca uhapšeni zbog droge vrijedne 100 000 KM

0

Pripadnici uprave za organizovani kriminal MUP RS juče su na području Gradiške uhapsili tri osobe i oduzeli drogu vrijedniju od 100 hiljada maraka.

Kako “EuroBlic” nezvanično saznaje, uhapšeni su Tito Mikač (60) iz Gradiške, te braća Nenad (43) i Predrag Trnić (45) iz Banjaluke, inače bivši fudbaleri banjalučkog Borca.

Načelnik uprave za organizovani i teški kriminalitet, Darko Ilić, rekao je da je policija u pretresu našla 20 kilograma skanka, oko pola kilograma kokaina i 367 grama heroina.

– Droga je otkrivena u specijalno napravljenim bunkerima u automobilu „pasat“, a sumnja se da je išla iz Albanije, preko Crne Gore i BiH, pa prema zemljama Zapadne Evrope – istakao je Ilić.

Prema njegovim riječima uhapšeni su bili u dva vozila, a prvi je bio „čistač“ koji je bio tu kao izviđač da provjere da li ima policije na putu, dok je droga bila sakrivena u drogom autu.

Kako se nezvanično saznaje specijalni bunker je bio napravljen između prtljažnika i zadnjeg sjedišta, pa na prvi pogled nije se mogao primjetiti.

– Preko droge su stavljali posebne hemakalije kako bi sakrili mirise, te  je službeni psi nisu mogli namirisati – pojasnio je Ilić i dodao da uhapšeni od ranije nisu poznati policiji po trgovini drogom i drugim krivičnim djelima.

(EuroBlic)

Muškarci, ne nasjedajte na ovih 10 ŽENSKIH LAŽI koje uvek koriste na prvom sastanku

Previous article

Stigle evropske potjernice za pet Katalonaca

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti