Bijesni kupac uništavao sve pred sobom u “Apple” prodavnici VIDEO

od redakcija 0

Ljutiti kupac u Francuskoj je bio veoma nezadovoljan što mu nije vraćen novac te je u velikoj Appleovoj prodavnici u Dižonu uništio svaki iPhone koji je bio na raspolaganju potencijalnim mušterijama, a potom je prešao na uništavanje iPad i Mac uređaja.

apple-demoliranje

Neimenovani muškarac je uništavao primjerke novog iPhonea 7 nakon što mu zaposlenici Appleove prodavnice nisu željeli vratiti novac. Za uništavanje uređaja je koristio čeličnu kuglu te je za kratko vrijeme napravio veliku štetu.

“Apple je kompanija koja je prekršila prava evropskih kupaca. Odbili su da mi vrate novac i evo šta se događa”, rekao je između ostalog nezadovoljni kupac.

Iako još uvijek nije saopšteno koliko je uređaja uništeno, vjeruje se da se radi o desetinama hiljada evra štete. Njegov osvetnički pohod su zaustavili članovi obezbjeđenja, a nakon toga ga je uhapsila policija.

klix.ba

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>