Banjaluka prikuplja pomoć za osmogodišnju Elenu Rakić

od redakcija 0

Banjalučki Odbor za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji pokrenuo je akciju prikupljanja pomoći za liječenje osmogodišnje Elene Rakić iz Kosovske Mitrovice koja uskoro treba da bude podvrgnuta trećoj transplantaciji matičnih ćelija u Kijevu.

elena-rakic

Elena boluje od psihomotornog usporenog razvoja, a jedna transplantacija košta 10.500 evra plus ostali troškovi koji nisu mali.

Svi koji žele i imaju mogućnosti mogu pomoći liječenje ove djevojčice uplatom sredstava na žiro račun: 555-10000186096-12 sa naznakom Pomoć za liječenje Elene Rakić.

Odbor za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji, koji djeluje u okviru Udruženja građana “Veterani FK `Vrbas` i prijatelji” Banjaluka, i ove godine sprovodi humanitarnu akciju “Humanošću za osmijeh srpske djece Kosova i Metohije” s ciljem prikupljalja paketića.

U odboru navode da će pokloni srpskoj djeci u slatkišima i školskom priboru biti uručeni poslije Nikoljdana od 21 do 23. decembra.

“Odbor i Udruženje građana `Veterani FK Vrbas i prijatelji` u višegodišnjim akcijama, zahvaljujući humanosti dobrih ljudi, na Kosmet su otpremili skoro deset hiljada paketića i obradovali mnogu djecu i pomogli liječenje sedmoro srpske djece sa Kosova i Metohije”, podsjećaju u ovom odboru.

Izvor: banjalucanke.com

Komentariši

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>