Banjaluka: Pretučena žena stabilno

Banjalučanka B. K. (52) koju je jutros bejzbol palicom pretukao Slobodan Marković(56), bivši direktor Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća,  zadobila je povrede glave i frakturu pršljena, potvrđeno je u UKC Banjaluka. 

banjaluka_

Prema riječima načelnice Službe za neurohirurgiju dr Vesne Ivanišević i glavnog dežurnog ljekara na hirurgiji danas dr Zorana Aničića, pacijentkinja je primljena sa dominantnom povredom glave, potresom mozga i povredom petog vratnog pršljena.
Pacijentkinja je hospitalizovana u Službi za neurohirurgiju.– Njeno stanje je trenutno stabilno a detaljnije prognoze su još uvijek preuranjene – rekli su u UKC Banjaluka.

Kako je potvrđeno u CJB Banjaluka napad se dogodio jutro oko sedam časova u podzemnoj garaži zgrade u ulici Svetozara Markovića u Banjaluci, a napadač je uhapšen samo par minuta nakon prijave.

Dobro obaviješteni izvor kaže da je motiv napada bio novčani dug koji je je 52-godišnjakinja imala prema Markoviću. Ona je navodno od njega kupila stan u spornoj zgradi, ali mu nikada nije isplatila cjelokupan iznos.

Izvor: srpskacafe