NovostiRS/BiH

Banjaluka: Obilježena krsna slava MUP-a RS

0
????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Policijska uprava Banjaluka obilježila je danas krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Svetog arhangela Mihaila, a tim povodom služen je parastos i položeni vijenci na spomen-obilježje za 252 poginula pripadnika Centra javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka.

Načelnik Policijske uprave Banjaluka Željko Spasojević istakao je da je obaveza policije da se sjeća i čuva djelo onih koji su dali život u odbrambeno-otadžbinskom ratu.

“Naša je obaveza da nastavimo da čuvamo Republiku Srpsku, kao i mir i bezbjednost svih građana”, rekao je Spasojević novinarima nakon parastosa.

On je istakao da je Policijska uprava Banjaluka i druge uprave nastale iz CJB redovno izvršavaju svoje obaveze i ostvaruju dobre rezultate na dobrobit svih građana.

“Stanje bezbjednosti na području koje operativno pokrivamo je zadovoljavajuće i nemamo vanrednih događaja bezbjednosnog karaktera, koji bi mogli da uznemire javnost i koji su izvan kontrole”, poručio je Spasojević.

U Banjaluci će danas biti služen parastos i položeni vijenci na centralno spomen-obilježje stradalim pripadnicima MUP-a povodom krsne slave Aranđelovdana.

Obilježavanju krsne slave MUP-a prisustvovaće predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić.

(Srna)

Velika akcija u BiH: Kontrolisano oko 27 hiljada lica, pronađeno oružje i municija

Previous article

Albanija i Srbija najveći proizvođači nafte na zapadnom Balkanu

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

More in Novosti