Banjaluka: Nakon pljačke uhapšena dvojica maloljetnika (FOTO)

Dvojica maloljetnika uhapšena su zbog sumnje da su u mjestu Jošikova Voda opljačkali prodavnicu “Jukom” iz koje su ukrali 1.000 maraka i više šteka cigareta, saznaju “Nezavisne”.

Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka potvrdila je ove informacije “Nezavisnim”, te da je kod uhapšenih maloljetnika pronađen novac koji su otuđili, kao i ukradene cigarete.

“Dva NN lica maskirana fantomkama i uz prijetnju pištoljem od radnice su otuđili novac u iznosu od oko 1000 KM i šteke cigareta, a zatim se udaljili u pravcu šume zaseoka Lovrići.

Radom na terenu policijski službenici su u mjestu Veliki Lolići u šumi lišili slobode lice petnaestogodisnjaka iz Banjaluke i kod istog pronašli pištolj dio novca , a zatim su u mjestu Čokorska Polja lišili slobode i drugo lice šesnaestogodišnjaka iz Banjaluke i kod istog pronašli drugi dio novca otuđene šteke cigareta, odjevne predmete koje su koristili za izvršenje djela”, rekla je Markanovićeva.

O svemu je obaviješten tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilastva Banjaluka, po čijim insteukcijama će se preduzimati dalje mjere prema licima. Galerija

Izvor: Nezavisne novine